Istoria zilei de 8 martie: Google sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii

Motorul de căutare online Google sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii, marţi, printr-un logo special, care prezintă mai multe doamne şi domnişoare, de diferite naţionalităţi, etnii şi care profesează sau îşi doresc să facă o carieră în diverse domenii de activitate.

Istoria zilei de 8 martie: Google sărbătoreşte Ziua Internaţională a Femeii, marţi, printr-un logo special.

Totodată, Google transmite, marţi, mesajul „La mulţi ani de Ziua Internaţională a Femeilor!”, care poate fi distribuit pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter.

De-a lungul anilor, Google şi-a modificat logoul pentru a aduce un omagiu unor femei celebre din ştiinţă, sport, arte, tehnologie etc. „Este mereu o onoare să aduci un tribut unor femei care au schimbat cursul istoriei, uneori depăşind obstacole care păreau insurmontabile”, spune Google, pe site-ul său dedicat logourilor.

În acest an, petru a marca Ziua Internaţională a Femeii, Google şi-a dorit să celebreze „femeile viitorului”. Fapt pentru care reprezentanţii motorului de căutare au vizitat 13 ţări, în care au vorbit cu 337 de femei şi tinere şi le-au rugat să completeze afirmaţia „One day I will…” (Într-o zi voi fi…, n.r.).

Sursa: mediafax

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s